IX. Magyar Diáksport nap

Üdvözöljük,

a Magyar Diáksport Szövetség ezúton is szeretné kifejezni örömét a IX. Magyar Diáksport Napon való eredményes részvételükért. Elkötelezett célunk a diákok sportolási lehetőségeinek és körülményeinek folyamatos fejlesztése, ezért igyekszünk erre minden módot megragadni.

Ennek egyik példája a Rosco Sport-tal való együttműködés keretében megvalósuló sportszer/sporteszköz támogatás is.

A jutalmazottak kiválasztása több különböző szempont együttes figyelembe vételével történt. Figyelembe vettük a programon résztvevők számát, a program változatosságát, a település/iskola helyzetét, valamint részvételük gyakoriságát. Reméljük, hogy az innen beszerzett eszközökkel is hozzájárulunk ahhoz, hogy tanulóik minél nagyobb számban válasszák szabadidős tevékenységüknek a sportolást. Bízunk abban, hogy az MDSZ jövőbeni versenyein és rendezvényein egyre nagyobb számban képviselik tanulóik és pedagógusaik intézményüket.


A voucher használata

A voucher felhasználása regisztrációhoz kötött. A regisztráció után rendelhet webshopunkból és érvényesítheti voucherét.

1.) Válogassa kosarába tetszőleges értékben a megrendelni kívánt sportszereket.

2.) Amelyik terméknél igénybe venné a vouchert, ott a megjegyzéshez írja be a voucher kódját.
A vouchert az azon szereplő megadott értékig használhatja fel, amennyiben e fölötti összegben rendel, a különbözetet ki kell fizetnie. Kevesebb érték esetén a voucher fel nem használt része nem vész el, hanem azt nyilvántartjuk és későbbi rendelésénél érvényesítjük.

3.) A voucher felhasználása során - az Oktatási Intézmények menüpont alatt található - az intézményi referens által nyújtott segítségek szintén igénybe vehetőek.

Oktatási intézmények <- Kattintson ide